Hlavní obsah
Článek

Před pěti lety pod vánočním stromkem požádal bavič Richard Genzer (57) svoji tehdejší přítelkyni, speciální pedagožku Markétu Jiránkovou, o ruku. Vztah jim ale zkrachoval, Genzer ostatně už není ani se svojí následující přítelkyní Pavlou. Zato je stále ženatý se zpěvačkou Lindou Finkovou.

Markéta Jiránková ale na ocet nezůstala. Po ani ne roční známosti se vdala za o 13 let mladšího podnikatele ve stavebnictví Ondřeje Pítra. Svatba to byla velkolepá a pořádně romantická a Super.cz na ní nemohl chybět. Své ANO si snoubenci řekli na pláži na ostrově Rhodos při západu slunce.

Nevěsta oblékla zlaté šaty jako pro bohyni, které jí na míru ušila návrhářka Alena Wilson. Mimochodem ze stejného materiálu jako byla košile návrháře Jakuba Ponera na jednom z večírků karlovarského filmového festivalu.

Ke sňatku ovšem málem nedošlo. Třicítka svatebních hostů se složila na svatební dar v podobě limuzíny, která měla nevěstu dovézt na místo konání. Během cesty se ale zavařil v autě motor, jízda se musela přerušit, takže se svatební sliby, pronesené v angličtině, konaly o téměř půl hodiny později. "Jsem šťastná, svatba byla až na tuhle drobnou nehodu jako splněný sen," svěřila Super.cz novopečená paní Markéta Pítr.

Reklama

Další články

Načítám