Hlavní obsah
Článek

Většina herců a umělců o práci nezavadí, a tak věnují volno alespoň přípravám na svátky. To u Lindy Finkové (55) je situace trochu jiná, a jak Super.cz prozradila, letos stihne napéct zřejmě jen dva druhy cukroví.

„Nestíhám, nechci machrovat, ale mám docela hodně práce. Ale nazdobeno mám všechno a barák mám úplně vymazlenej,“ raduje se zpěvačka a herečka.

Bude si během Vánoc hlídat ručičku na váze, nebo si dopřeje, na co bude mít chuť? „Lehce jsem při koroně povolila uzdu, ale ne moc. Nejsem žádný nezřízený žravec. V mém věku už nemám takový hlad, jako jsem kdysi mívala, naštěstí, protože už nemám takové spalování, jako jsem kdysi mívala,“ usmívá se Linda.

Vánoce jsou především o rodině, a proto se těší, až se u stromečku setká se všemi blízkými. Žádné změny kvůli letošní pandemii u nich v rodině neproběhnou.

„Budeme se navštěvovat úplně normálně. O Vánocích se navštěvujeme hodně, a i po nich, zveme se na obědy a večeře,“ říká zpěvačka a dodává, že se během svátků navštěvují i s bývalým manželem Richardem Genzerem (57), se kterým ještě nejsou oficiálně rozvedení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám