Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kila, která shodil před a během svého účinkování ve StarDance, si stále drží od těla, i když musel dát tanci kvůli těhotenství svojí tanečnice vale. Ale účinkuje v muzikálu Trhák. Richard Genzer (57) si prý figuru udržuje sportem a pohybovými aktivitami se svojí současnou přítelkyní Pavlínou, s níž mu vztah funguje už od loňska.

"S přítelkyní jsem začal sportovat, a to tělo se asi nějak zbláznilo a řeklo si, že na stará kolena už nebudu ne hnusnej, ale tlustej," smál se. "Děláme beach volejbal, i když ona se za mě zatím stydí a trénujeme na trávníku. Na písek mě ještě nepustila. No a pak takové ty soukromé," naznačil, že jim to klape i v posteli.

Pár jsme potkali na párty jednoho časopisu, kam Pavlína vyrazila dost odvážně oblečená. O tom, zda šlo v horní části těla o top, anebo to byla spíš podprsenka, by se dalo polemizovat. "Je to její věc, co si vezme na sebe. Hlavně je krásná. Původně si tedy vzala šaty s nějakými motýlky, tak na ty jsem jí řekl, že je to moc, že by byla jako odkvetlá kytka. Jinak to neřeším. Teda kromě toho, že ona přijde vždycky hezky oblečená a já vedle ní vypadám jako nosič kufrů," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám