Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle bude opravdu podívaná. Miroslav Etzler (59) se svými kolegy už dva měsíce usilovně zkouší novou roli. Nejenže bude na jevišti Divadla Broadway opět předvádět svoje pěvecké a taneční vlohy stejně jako v show Tvoje tvář má známý hlas, ale neminou ho ani šílené kostýmy, do kterých se bude muset navlíknout.

Naštěstí v tom ale nebude sám. Například apartní kostýmek „kuřátka“ spolu s ním obléknou i jeho kolegové. „Sedne mi skvěle, netlačí a neškrtí. Zvykl jsem si i na lodičky. Do divadla prostě výborný převlek, na ulici mě v něm určitě nikdy neuvidíte,“ svěřil s úsměvem Etzler na jedné ze zkoušek.

Tam si s ním kabaretní číslo zkoušeli i Richard Genzer (57) a Michal Novotný. A nutno říct, že pod střapatou parukou, vrstvou líčidel a ve výstředních šatech jsou všichni tři absolutně k nepoznání. Nejen v tomto šíleném kostýmu je budou moci diváci vidět na jevišti v představení Kvítek mandragory od 13. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám