Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po letech si opět užije dámské šaty. Richard Genzer (57) bude jednou z hvězd připravovaného muzikálu Kvítek mandragory. A přestože se má zhostit role bezdomovce, o slušivé ženské kostýmy rozhodně nebude mít na divadelních prknech nouzi.

V jednom ze svých kabaretních převleků, který v představení oblékne, se předvedl během focení do divadelního programu. A nutno říct, že to byla opravdu neuvěřitelná podívaná. Známého herce a baviče by totiž pod vrstvou líčidel a v dlouhé blond paruce poznal jen málokdo.

Na výrazu Genzera je vidět, že si své proměny v Kvítku mandragory, který má premiéru již 13. března, opravdu užívá. Ještě na začátku zkoušení totiž netušil, že si zahraje v dámském oblečení a bylo to jedno z jeho skromných přání. „Bavilo mě to a zase bych si zahrál ženskou. Tady mě to nepotká, tady jsem bezdomovec,“ řekl na prvních zkouškách Genzer, kterému se nakonec vše splnilo a před diváky se promění v tuhle krasavici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám