Hlavní obsah
Článek

Místo vypracovaných hrudníků odhalili svá těla, a to rovnou v dámském prádle. Herci musí často kvůli svým rolím podstoupit doslova psí kusy. Jinak tomu nebude ani v připravovaném muzikálu Kvítek mandragory. Představitelé hlavních rolí totiž budou muset vylézt na jeviště jako ženy.

A aby jejich proměna i během divadelního představení byla dokonalá, museli si vyzkoušet vše, co pod své modely obléknou. Během kostýmní zkoušky se tak nejen do tělového overalu, který bude pod šaty, ale i do dámské podprsenky navléknul Jaromír Nosek (46). Ten se snaží se do role dostat už několik týdnů před premiérou i tím, že nosí na zkoušky rudé lodičky.

Podprsenka neminula ani herce Michala Novotného známého také doktora Darka Vágnera z Ordinace v růžové zahradě 2. Ten se do dámského spodního prádla oblékal se stejným pobavením jako Miroslav Etzler (59). Pro něho to v ženském úboru nebude ale premiéra, v lodičkách a šatech už se totiž předváděl na pódiu během show Tvoje tvář má známý hlas.

Tělové spodní prádlo musel během zkoušky obléknout také herec a zpěvák Bronislav Kotiš nebo známý stepař Tomáš Slavíček. A nebudou jediní. Alternovat se s nimi v Kvítku mandragory, který má premiéru již 13. března, budou Richard Genzer (57), Josef Carda, Aleš Háma (50) nebo Sagvan Tofi (59).

Kdo měl na kostýmní zkoušce největší ránu?
Jaromír Nosek
14,4 %
Michal Novotný
28,8 %
Miroslav Etzler
45,6 %
Bronislav Kotiš
5,6 %
Tomáš Slavíček
5,6 %
Celkem hlasovalo 125 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám