Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladinkou dívku, která má milence spíše ve věku svého dědečka, ztvárňuje Berenika Suchánková, dcera známého baviče Michala Suchánka (58), který je spolu s Richardem Genzerem (57) spoluatorem libreta muzikálu Muž se železnou maskou.

Její alternace, zpěvačka Nelly Řehořová, nám před časem svěřila, že jí to přijde trošku úchylné. "Pro mě to určitě úchylné není, kdybych to měla brát s ohledem na dobu, kdy se to dělo. Tehdy to bylo běžné. Prostě se stalo, že se zamilovala do starého chlapa, když jde o lásku, a ne o peníze, dokážu to pochopit," míní Berenika, jejíž jevištní partner je starší než její táta. "Nemůžu říct, že by pro mě starší lidi, jako je můj taťka, neměli charizma. Určitě bych si s takovým člověkem něco nezačala, ale svým způsobem mě lákají, podívám se na ně," doplnila.

Bereniku jsme v Divadle Broadway viděli po hodně dlouhé době. Studentka herectví tady naposledy účinkovala v Klíči králů. "To bylo v prvním ročníku na konzervatoři, mezi tím jsem ale dělala ještě Evitu ve Studiu Dva. Teď končím školu a jsem tady zase, ale o nějaký stupínek dál. Je to fajn," řekla nám Berenika.

Byli jsme zvědaví, čemu se chce Berenika věnovat v budoucnosti, zda ji baví spíše komerčnější muzikály, anebo klasické divadlo. "Ráda bych se dostala do činohry. Sama na sobě pracuju tak, abych nikde nebyla díky jménu, ale díky tomu, že na sobě makám. Nevím, kam mě to zavede. Muzikál mě do určité míry baví a ráda se setkávám s těmi lidmi. Ale fakt nevím. Ráda bych složila písničku, ráda bych hrála činohru," není si ještě jistá Berenika.

Pohovořila i o stigmatu slavného jména. "Na jednu stranu je to fajn, že díky tomu, že existují kontakty, mám více možností, a kdo by jich nevyužil. Ale na druhou stranu je to i, když to řeknu špatně, postižení. Ale dřu na sobě, abych podpořila sama sebe, a nebyla považovaná za protekčního fracka," uzavřela Berenika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám