Hlavní obsah
David Zápal
Článek

K tomuto snímku zvolání Ať žijí duchové! patří doslova! Co jiného než duch musí být Ondřej Sokol (52) pro své bývalé kolegy z Partičky? Richard Genzer (57) si na poprázdninovou „oprašovačku“ stejnojmenného muzikálu vzal tričko (nejen) s Ondřejovou podobiznou, přestože se prý nerozešli úplně v dobrém!

Nechyběl ani Michal Suchánek (58), který spolu s Richardem a dalšími opět okupuje obrazovky televize Prima v pořadu Partička.

O Genzerovi se původně spekulovalo jako o hvězdě čtvrté řady soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Tu od začátku moderuje Ondřej Sokol. Jenže nakonec se začaly šířit zprávy o tom, že Richard s Michalem se Ondřeje zbavili a vzkázali mu, že s ním už v Partičce nepočítají.

Jestli to byla pravda nebo ne, to se nedá jak ověřit, nicméně v nové Partičce Ondřej Sokol chybí a naopak Richard Genzer do Tváře nakonec nešel.

Na zkouškách Ať žijí duchové! se přesto Richard pyšnil tričkem bývalého kolegy. Jestli omylem nebo schválně, to se také nedozvíme.

Uvidíme, jestli stávající členové Partičky pozvou Ondru aspoň do Kongresového centra na legendární hity Jaroslava Uhlíře a Zdeňka Svěráka z obrovsky populární pohádkové komedie. Třeba by se u jednoho z posledních představení (startují druhý zářijový pátek) mohli udobřit!

Reklama

Další články

Načítám