Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Televize Nova se kochá zájmem diváků o pěveckou reality show Tvoje tvář má známý hlas, a tak z původně pecky, kterou mohla vysílat jednou za rok či dva klidně dvě dekády, pomalu začíná dělat nekonečný seriál, který však může fanoušky omrzet mnohem dříve. Máme první jména od loňského jara již čtvrté podzimní řady. A překvapí vás!

Do médií již unikla zpráva, že se jí zúčastní bavič Richard Genzer (57), majitel hodně hlubokého hlasu. Náš dobře informovaný zdroj nám potvrdil, že Richardova účast je stoprocentní.

Je to o to pikantnější, že dozor nad jeho hlasem bude mít manželka Linda Finková, s níž už roky nežije a která v soutěži působí od začátku.

Druhé jméno je lidem, kteří se zajímají o šoubyznys, také dobře známé. Po Markétě Konvičkové z čtvrté řady dostane funkci ozdoby soutěže bývalá misska a zpěvačka Jitka Boho (32) (dříve Válková).

Ta se poměrně nedávno vdala, má malou dcerku a po boku manžela se z ní stala napůl éterická bytost. Také je vychrtlá, má nejhubenější postavu ve svém životě, ale je strašně spokojená.

Už teď jsme zvědaví, jak to oběma v Tváři půjde!

Reklama

Další články

Načítám