Hlavní obsah
Článek

Linda Finková se pochlubila dospívající dcerou Viktorkou, kterou má s Richardem Genzerem (57). Viktorka po rodičích zdědila smysl pro humor, což dokázala i v reportáži pro Super.cz. Podívejte se na video, kde si vtipně vyměňuje názor se svojí matkou Lindou.

"Už mě přerostla řečmi i hlavou," řekla Super.cz Finková o své sedmnáctileté dceři, které to na prezentaci nové kolekce šperků neuvěřitelně slušelo.

Viktorka se snaží, aby to slušelo také její mamince. A podle toho vybírá i dárky. "Teď jsem jí k narozeninám koupila poukaz na umělé řasy, je vybledlá, má je krátký," řekla Super.cz. "Kdyby šla ještě na odříznutí kůže po porodu na břiše, to by bylo taky fajn," řekla drsně.

"Já bych na to taky klidně šla, ale je to prý příliš velký zákrok. Takže já si tu kůži, kterou mi Viktorka vytahala, klidně nechám," smála se Finková. "Vždyť to je po mým bráchovi, měla ho ve čtyřiceti, za to já nemůžu," reagovala vtipně její dcera. "Proti tomu, jak jsem vypadala jako mladá, jak jsem byla vychrtlá, vypadá Viktorka jako bečka," vrátila úder se smíchem Linda.

Viktorka dříve plánovala, že by se stejně jako její rodiče věnovala herectví a zpěvu, nakonec od toho ale upustila a věnuje se studiu na gymnáziu. "Dřív mě to bavilo, hrála jsem s rodiči, ale teď asi ne. Vidím, jak to chodí, jak se píše o lidech, co jsou známí, to by mě nebavilo. Chci mít svůj klid," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám