Hlavní obsah
Článek

Michal Suchánek (58) byl nedávno fotografy načapán, jak přes noc dlí v domě, kde jen „čirou náhodou“ bydlí i sestra přítelkyně Michalova parťáka Richarda Genzera (57). Zatímco on prý mlží a jeho žena se za něj postavila, už dva lidé jeho storku, s kterou přišel, vyvracejí!

Byla by to asi velká náhoda, kdyby byl v domě, kde žije Gabriela Pavlů (38), s níž ho fotografové nachytali už loni, jen úplnou náhodou a s touto ženou by to nemělo nic společného. V domě strávil dvaadvacet hodin.

Manželce Renatě (35), s kterou vychovává dva syny, nabídl verzi, že se dlouho neviděl s Genzerem a že spolu něco řešili, v domě má prý totiž byt i Geňova holka Markéta (to přitom má být první nesmysl). Ženě namluvil i to, že hned ráno z domu odešel (ve skutečnosti až v šest večer). Jenže exmanželka Richarda Linda Finková to ve finále dorazila s tím, že v tu chvíli byl její bývalý muž se synem mimo Prahu, takže Suchánek musel být úplně s někým jiným! S kým asi?

Teď Blesk, který s kauzou přišel, přinesl tvrzení dalšího svědka. Ten údajně pracuje blízko vchodu do domu a Suchánka tam viděl vcházet už mnohokrát, Richarda Genzera ale zatím nikdy nespatřil. Pokud i po těchto trhlinách ve vysvětlování jejího muže bude mít Suchánkova žena s umělcem trpělivost, zaslouží si svatozář!

Reklama

Další články

Načítám