Hlavní obsah
Článek

Zrovna do těchto dvou herců a režisérů by to asi nikdo neřekl, ale rozhodli se a šli do toho. Tedy do tanečního studia. A to, co Ondřej Sokol (52) a Jiří Mádl (37) předvedli, vyrazilo všem dech. Jejich talent totiž přesahuje umění herectví, režie, zpěvu. Oni umějí skoro i tancovat! A protože je zítra Mezinárodní den tance, stojí za to se na ně podívat.

„Richard Genzer má odjakživa mindrák, že s námi v Partičce hraje, a přitom je vlastně tanečník. Když jsem se ho snažil přesvědčit o tom, že se tím nemá trápit, řekl mi, ať si to opačně taky někdy zkusím. Tak jsem se rozhodl, že mu jeho přání splním,“ svěřil Sokol, který tak převzal štafetu po Geňovi a spolu s Jirkou Mádlem bude v listopadu dirigovat pokus o překonání rekordu v počtu tanečníků tancujících stejnou choreografii na jednom místě na brněnském tanečním veletrhu Dance Life Expo.

A i když je do podzimu ještě daleko, nenechává dvojice nic náhodě a už se pustila do tréninku. „Vyzkoušeli jsme si už pár stylů a zatím úplně nevím, k čemu se přikloníme. Spíš se zatím jenom tak nakláníme,“ vysvětlil roztančený Mádl.

„Loni to měl v Brně na povel právě Richard, a tak jsme se pro letošek dali dohromady s Jirkou, který nedávno stejně jako já režíroval svůj první film. Začali jsme spolu chodit na taneční kurzy a jsou z nás takoví Dancing Directors. A tančící režiséři, to je něco jako zpívající křečci, sprintující lenochodi nebo stepující instalatéři. A to je taky zatím jediné poznání, ke kterému jsme během našich tanečních lekcí dospěli. Už chápu Geňu. Už se mu nikdy nebudu posmívat,“ dodal Sokol a společně s Mádlem odtančili. Prý na lekci baletu s Vlastíkem Harapesem.

Reklama

Další články

Načítám