Hlavní obsah
Článek

Nevěra moderátora Televizních Novin na Nově Reye Korantenga (49) dostává stále jasnější obrysy. S o jedenáct let mladší Lenkou Lacinovou má podle informací z okolí svůdné blondýnky vztah už téměř dva roky. Na druhou stranu podle všeho o této zakázané lásce Lacinová neřekla ani svým nejbližším.

Když totiž reportérka Blesku navštívila její rodinu v Bohuslavících nad Metují, bylo pro její babičku velkým překvapením, že vnučka má vztah s ženatou televizní hvězdou. „Ano, ta dívka na fotografii je naše Lenička. Ale, že by měla vztah s ženatým chlapem, tak o tom nic nevím. Vím jen, že se před dvěma lety rozešla se svým přítelem v Praze, který ji nechával často sám. Řeknu vám upřímně, že si mi to nelíbí, že takhle rozvrací rodinu. Ale ona měla vždycky svojí hlavu, takže by mě stejně neposlechla,“ smutně přiznala babička Lacinové.

Ta se s ženatou televizní hvězdou poznala před dvěma lety při společných studiích na vysoké škole CEVRO. Tehdy mezi nimi proskočila pověstná jiskra, která se za dva roky ale rozhořela v pořádně plápolající oheň.

Vztah prasknul až před několika dny, kdy do několika redakcí přišel mail s upozorněním na skutečnost, že se Koranteng s Lacinovou stýká a také as přesným místem a časem, kdy se pár potká. Skutečně se tak stalo, Ray naložil svou milenku do auta a odvezl jí směrem ke své chatě na Příbramsku. Cestou ale zpozoroval paparazzi, které ho pronásledovali, takže nakonec noc na chatě ve společnosti Lacinové nestrávil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám