Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pátrání po tom, s kým je vlastně Rey Koranteng (49) nevěrný svojí ženě, netrvalo dlouho. Ukázalo se, že jde o šestadvacetiletou Lenku Lacinovou, která pracuje jako asistentka v advokátní kanceláři. S moderátorem, jenž je otce patnáctileté Vanessy a pětileté Sofie, už randí dva roky.

"Vím o tom. Trvá to už dlouho. Nezlobte se, ale je to naše soukromá věc," řekla deníku Blesk Monika Korantengová. "S kým se scházím, je moje věc," odsekl sám moderátor. "Do toho, co je mezi námi, nikomu nic není," připojila se slečna Lenka.

Ta vystudovala dvě vysoké školy. Právě při studiu se prý dala dohromady s Reyem, jenž je vyučený prodvač a teprve před třemi lety si dodělal maturitu a pokračoval v dalším vzdělávání.

Lenka Lacinová pochází z Bohuslavic nad Metují. Od roku 2005 pracuje jako asistentka v advokátní kanceláři Hartmann, Jelínek, Fráňa a partneři v pražském Karlíně. Jejím stálým partnerem je obchodní zástupce Milan Müller, se kterým se schází s občasnými pauzami už od střední školy. Ještě nedávno se měla na třídním srazu svěřit, jak je se svým přítelem šťastná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám