Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle by nikdo nečekal. Moderátor Rey Koranteng (49) si našel po patnácti letech manželství s půvabnou Monikou, se kterou má dvě dcery Vanessu (15) a Sofii (5), milenku. Moderátor, který měl vždycky velmi slušnou pověst, umí šokovat.

"Rey bude po službě vyzvedávat svoji milenku před kadeřnictvím na Vinohradech," zavolal zdroj do redakcí bulvárních deníků. Paparazzi ho pak začali sledovat a krátce po osmé hodině večer si k němu do vozu opravdu přisedla naondulovaná blondýna.

Jmenuje se Jana Lacinová a pracuje v advokátní kanceláři. Společně pak vyrazili směr Přibramsko. Po chvíli si ale na silnici, kde nebylo ani živáčka, Rey všimnul, že už dlouhou dobu za ním jede auto a začal zmatkovat, kličkovat, zrychlovat. To se mu ale nepodařilo, a tak s milenkou raději nabrali směr Praha.

Koranteng se obrnil mlčenlivostí, jeho manželka Monika byla nepatrně sdílnější. "Vím o co jde a nehodlám se k tomu vyjadřovat. Ty fotky nechci vidět," řekla deníku Aha! Monika Korantengová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám