Hlavní obsah
Článek

Moderátor Rey Koranteng (49) patří díky moderování Televizních novin k nejznámějším českým tvářím. A jako taková se potýká s velkým zájmem veřejnosti o svou osobu. Soukromí si obvykle střeží, v internetové show Na baru jeho domovské televize ale diváky nechal nahlédnout do svého soukromí, když popovídal například o tom, na co ho sbalila jeho žena Monika nebo kam rád jezdí na dovolenou.

„Nejraději trávím volno na chalupě na venkově, užívám si přírodu. Mám tam spoustu kamarádů ještě z dětství, protože jsem tam s babičkou jezdil na prázdniny,“ popovídal moderátor s tím, že když do zahraničí, tak za zážitky. „Moc mě nebaví opalování na pláži, protože co já bych tam dělal,“ žertoval.

Když pak přišla řeč na ženy, řekl, že nemá žádný vyhraněný typ. „Žena musí být zajímavá. Není důležité, jak vypadá, ale co vyzařuje. Některá žena se na vás usměje a den je hezčí. A pak přijde krásná ženská a mračí se a je protivná, no tak co s ní,“ míní.

Jeho manželka Monika, se kterou má dcery Vanessu, Sofii a Leontýnku, jej prý uhranula očima. „Moje žena má obrovské modré pichlavé oči. A vím, že když jsem ji viděl poprvé, tak na mě vrhla takový lehce arogantní pohled, čímž mě naštvala a řekl jsem si, že to takhle nenechám. No a jsme spolu 22 let,“ řekl Koranteng.

Uvedl také, že co se práce týče, bere vše tak, jak to přichází. Člověk totiž nikdy neví, co se může stát a co bude zítra. „Kdyby mi někdo před lety řekl, že budu moderovat hlavní zpravodajskou relaci, tak bych mu nevěřil, protože jsem neprošel žádným konkurzem a v podstatě jsem člověk plachý,“ řekl Koranteng, který letos s Lucií Borhyovou oslaví 17 let v Televizních novinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám