Hlavní obsah
Článek

O tom, že jsou Lucie Borhyová (46) a Rey Koranteng (49) hlavní dvojicí ve zprávách na Nově a tvářemi TV Nova, není pochyb. Nicméně za všechno se platí. Populární pár má s televizí dost přísnou smlouvu a je toho hodně, co mají sympatická blondýnka a její partner zakázané. A něco je dost bizarní.

To, že nesmějí jen tak změnit image, je pochopitelné. "Podle smlouvy bychom měli veškeré změny image konzultovat. Každá dvojice má nějak působit a my s Reyem jsme taková black and white kombinace, takže kdybych si chtěla ostříhat nebo obarvit vlasy, musím se zeptat," vysvětlila Lucie deníku Aha!.

Nesmějí také leccos mimo obrazovku moderovat, to lze také jen po svolení vedení. A také by neměli hrát v divadle v něčem, co by se televizi nelíbilo. "Dostala jsem třeba nabídku hrát v divadle Skelet Pavla Trávníčka, ale opravdu máme striktní smlouvy, v nichž jsou tyhle věci zakázané," upřesnila Borhyová. Stejně je to třeba i se zakázkami na modeling.

V době, kdy je ovšem za nejbezpečnější způsob dopravy označována ta letecká, se nám zdá dost absurdní zákaz, že Rey a Lucie nesmějí nikdy letět jedním letadlem. "To se táhne od doby, kdy Nova začínala. Aby nepřišli o dva moderátory najednou. No, je to praktický," řekl k tomu Karanteng. A to ještě není všechno. Z kuloárů víme, že by hlavní tváře televize měly oznámit také změny ve svých soukromých vtazích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám