Hlavní obsah
Článek

Sally Phillips (52), jež si zahrála v sérii o Bridget Jones prostořekou Shazzer, se rozpovídala v podcastu Richard Herring Leicester Square Theatre o své ikonické roli.

Přiznala, že s ní po natáčení v druhého dílu v Thajsku kolega Hugh Grant (63) přestal mluvit. „Dost jsem se tam opila a byla velmi indiskrétní, takže se začal bát mé proříznuté pusy,“ nechala se slyšet.

„Ztratila jsem žabky v moři a zvracela na toaletě plážového baru. Od té doby se mnou Hugh mluví výhradně v rámci natáčení, což je úplně fér,“ práskla na sebe.

Po úspěchu Deníku Bridget Jonesové se pokračování s názvem Bridget Jonesová: S rozumem v koncích natáčelo částečně v Thajsku. Kam se Sally vydala právě s kolegy Grantem a Renée Zellweger (54). Nemalému úspěchu se pak těšil i třetí díl Dítě Bridget Jonesové.

Od letošního léta se šušká, že Zellweger kývla na další díl, a ten se tajně připravuje, jak psal deník The Sun. Nic z toho nebylo oficiálně potvrzeno, ale návratu ke své legendární roli by se nebránila ani oscarová herečka.

„Doufám, že to klapne. Vždycky je to velká legrace. Miluji ji hrát. Vždycky se na place hodně nasměju,“ svěřila Renée dříve v show Jesse Cagla na rádiu SiriusXM.

Co se týče Sally, ta se rozhodně nenudí. Aktuálně připravuje minimálně šest filmových projektů a letos bodovala s australskou komedií Jak obšťastnit ženu. Diváci ji také uvidí v několika epizodách seriálu Rodiče na HBO Max.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám