Hlavní obsah
Článek

Vztah s Antem Ansteadem zveřejnila Renée Zellweger (54) teprve nedávno, ale zdá se, že jsou zamilovaní až po uši. Moderátor vyvezl svou novou partnerku na pláž v Kalifornii i s malým synkem Hudsonem, kterého má s Christinou Haack.

Byli jako dvě hrdličky a skoro se od sebe neodtrhli. Nechyběla ani vášnivá líbačka. I zdroje z okolí páru hovoří o tom, že je herečka ve vztahu štěstím bez sebe.

Oscarová Zellweger není z těch, kdo by své soukromí dával na odiv. Veřejně ho rozebírá jen zřídka, v minulosti ovšem promluvila o tlaku, který je podle ní vyvíjen na ženy, aby měly vztah.

„Když vás žádný muž neopatruje, najednou se z nějakého důvodu zpochybňuje vaše hodnota. Takhle to prostě chodí, když jste žena,“ uvedla v rozhovoru pro magazín Vulture v roce 2019.

To bylo krátce po rozchodu s jejím posledním partnerem, o kterém se vědělo, Doylem Bramhallem. Vdaná byla Renée pouze jednou, a to za zpěváka Kennyho Chesneyho. Manželství však trvalo pouhých 225 dní.

Anstead se teprve minulý měsíc rozvedl s matkou svého ročního syna. Další dvě náctileté děti má pak s první exmanželkou Louise Anstead.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám