Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už od začátku června se spekulovalo, že se Renée Zellweger (54) dala dohromady s moderátorem Antem Ansteadem (42). Až minulý týden herečku zvěčnili v Los Angeles, jak se svou novou láskou nakupovala. A jenom zářila štěstím.

Představitelka Bridget Jones vypadala, že je v sedmém nebi. Dvojici zachytili, jak se k sobě láskyplně tiskne a líbá.

Anstead teprve před pár týdny dovršil rozvod se svou druhou ženou Christinou, s níž má ročního syna. Z předchozího manželství s Louise Anstead má pak dvě starší děti.

Věří se, že se se Zellweger dal dohromady poté, co se objevila v jeho show Celebrity IOU Joyride. Vztah však zveřejnili až po dovršení jeho rozvodu.

O Antovi se říká, že má velké charisma a s ženami to umí. Podle zdrojů z okolí páru je Renée ze vztahu nadšená a údajně snad nikdy nebyla šťastnější.

Herečka doposud neměla příliš štěstí v lásce. Její manželství s country zpěvákem Kennym Chesneym v roce 2005 bylo po 225 dnech anulováno. V průběhu let byla spojována s celou řadou slavných herců, včetně Jima Carreyho, Toma Cruise, Brada Pitta nebo Bradleyho Coopera. Její poslední delší vztah s kytaristou Doylem Bramhallem skončil v roce 2019 po pěti letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám