Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Renée Zellweger (54) zná většina lidí hlavně jako baculku Bridget Jones. Její představitelka si však během kariéry musela dát pauzu od hraní, která nakonec trvala šest let (2010-2016). Pro říjnové číslo Red Magazine se rozpovídala o tom, jak se ocitla na temném místě a jednoduše musela z Hollywoodu zmizet.

„Řídila jsem se špatnými radami a udělala špatná rozhodnutí, která mě neučinila šťastnou, ale naopak smutnou,“ uvedla Renée s tím, že se ze zkušeností alespoň poučila.

„Musela jsem vypadnout. Vůbec jsem se o sebe nestarala. Vypadala jsem, že se o sebe nestarám a cítila jsem se tak. Byla jsem sama sebou úplně znuděná,“ nechala se slyšet hvězda, která se již brzy objeví na plátnech v životopisném filmu Judy o Judy Garland.

Zellweger také naznačila, že by se v budoucnu nebránila, kdyby se znovu musela vžít do ikonické role Bridget Jones. „Myslím, že Bridget tu pořád někde je, nikdy nikam neodešla. Jestli je další díl přáním Helen (Fielding, autorky knižní předlohy - pozn. red.), zní to jako zábava,“ připustila na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám