Hlavní obsah
Článek

V kinech se třikrát objevila jako oplácaná novinářka Bridget Jonesová, Oscara dostala jako drsná tulačka a o svém pohybovém a pěveckém nadání diváky přesvědčila v muzikálu Chicago. Renée Zellweger (55) se však neměnila jen kvůli rolím, ale také v civilu.

Pro herečku, která neamerické příjmení dostala po svém švýcarském otci, jsou charakteristické oblé tvary a úzká očka. Přesně tak ji diváci znají jako smolařku Bridget Jonesovou. Renée se kvůli roli cpala koblihami a přibrala 14 kilogramů. Když se jí podařilo zhubnout, pro velký úspěch vzniklo pokračování, v němž musela být opět plnoštíhlá.

Mezi dvěma díly přitom stačila natočit muzikál Chicago, v němž byla v dokonalé formě, i drama Návrat do Cold Mountain, díky němuž se dočkala Oscara. Renée ovšem nepřekvapila jen změnou proporcí. V roce 2014 šokovala své příznivce, kteří ji nemohli poznat. Její vizáž se totiž zcela změnila a rozhodně to nebylo jen účesem. Tehdy se spekulovalo o plastice, ale Renée ji popřela. Zvláštní ale je, že o pár měsíců později se opět začala sama sobě podobat.

Herečku, která za sebou má čtyřměsíční manželství s hudebníkem Kenneyem Chesneyem, čeká velká výzva. Právě natáčí film Judy, v němž ztvární hollywoodskou ikonu Judy Garland na sklonku jejího života, kdy se utápěla v depresích. Tato role by mohla rozšířit její sbírku trofejí zahrnující Oscara, cenu BAFTA a tři Zlaté glóby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám