Hlavní obsah
Článek

Dva měsíce si užívala v Dominikánské republice. Modelka Renata Langmannová (37) odcestovala do Karibiku s dcerou Medou za manželem Ondřejem Novotným, který zde moderoval pořad Survivor.

„S Medou jsem tam byla dva měsíce, Ondřej tam byl tři,“ uvedla Langmannová, pro kterou bylo důležité, aby období s malou dcerkou trávili jako rodina. „Když přišla nabídka, tak jsme hodně diskutovali o tom, jestli to přijmout, nebo ne. Rozhodli jsme se, že když do toho půjde, tak pojedeme s ním."

Cestování s miminkem jí nevadilo. „Věděla jsem, že si tam daleko víc užijeme zimu než v Česku. Byli jsme v teple u moře. Bylo to pro všechny příjemné," řekla nám Česká Miss 2006 na otevření salonu francouzské kosmetické značky.

Po osmi týdnech v Dominikáně se modelka přece jen těšila domů. „Pak už to byl stereotyp. Těšila jsem se na nové aktivity. Tady je přece jen život jednodušší,“ říká Renata Langmannová.

Měsíc po návratu do Česka se Renata starala o dceru bez partnera. „Dřív jsem na delší odloučení byla zvyklá, teď to je s Medou samozřejmě náročnější. Často obdivuji všechny maminky, které se o děti starají stále samy. Byla jsem nějakou dobu u rodičů, byly jsme někdy samy. Zvládly jsme to,“ říká Renata Langmannová, která nám ve video rozhovoru prozradila, jestli svého muže pustí na natáčení další řady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám