Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už asi čtvrtou módní sezónu vládne styl lingerie, kdy se dříve vnímané intimní kousky šatníku, jako je spodní prádlo či pyžamo, slouží k běžnému nošení. Tomu propadla i Renata Langmannová (37), která má hned několik pyžam, které obléká do společnosti.

„Pyžamová móda není žádná novinka. Když potřebuješ pyžamo, tak se v něm dá přespat a když si k tomu vezmeš podpatky, tak si to můžeš vzít do společnosti,” svěřila se modelka na nočním promítání pořádaném italskou značkou spodního prádla.

Mám to tak rozdělené. Je to pak hodně o hlavě, jak to má člověk nastavené. Já osobně mám některé kousky určené jen na spaní a některé oblékám ven. Móda je velmi variabilní a všechno se stírá. Každý rok je to jinak,” říká nejkrásnější Češka roku 2006.

V pyžamu klidně do společnosti vyjde, ukázat se v podprsence nebo nechat vykukovat spodní prádlo pod šaty už si netroufá. „Mám pod tím spodní prádlo a mám to kompletně zapnuté, aby nebylo nic vidět. Já se totiž hodně stydím,” říká Renata Langmannová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám