Hlavní obsah
Článek

Pořádně dobrodružnou dovolenou měla v lednu. To se Česká Miss 2006 Renata Langmannová (37) vypravila se svým partnerem Ondřejem Novotným do Chile. Projeli tam tisíce kilometrů a rozhodně to nebylo o opalování, ale o poznávání exotické země.

Potřeba odpočinku a prohřátí kostí a těla ji ale po dlouhé zimě přece jenom dohnala. Na to, až se i v Česku oteplí, čekat nevydržela. Kráska se vypravila do Indonésie, konkrétně na oblíbený ostrov Bali, který je pro relax jako stvořený.

A je nadšená. "Bali, místo, kde je každá odrbaná zídka fotogenická," pochvaluje si na svém instagramovém účtu, kam postovala už několik dovolenkových fotografií. "Když je u té zídky shodou okolností bazén, 30 stupňů a topmodelka, tak není divu," reagovala dost adekvátně jedna z jejích fanynek.

Renata, která v roce 2006 vyhrála Českou Miss, není milovnicí velkých hotelových komplexů, takže zvolila ubytování v soukromí a doporučuje ho i ostatním. "Nejlepší pobyt na Bali je v soukromé vile," napsala v popisce k fotce, kde se ráchá v bazénu. A její doporučení není zase tak těžko realizovatelné, protože pronájem vil na Bali není zase až tak drahý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám