Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorovi a manželovi modelky Renaty Langmannové (37) Ondřeji Novotnému leží v žaludku rybář Jakub Vágner (42). Na otázku Michala Hrdličky v jeho pořadu, zda na svoji ženu žárlí a jestli za ní běhají muži, odpověděl: "Řeknu to takhle. Pouze jeden je na facky. Zatím nedostal, ale můžu říct: Jestli se potkáme, rybáři, tak jsi na facky. Bacha na mě,“ řekl. Naznačil tím, že by Vágner měl jeho manželce nadbíhat.

Zatímco Vágner se k tomu nevyjádřil, Eliška Bučková (34), která s rybářem žila dva roky, se svého expartnera zastala. A naopak zasadila ránu kolegyni Langmannové a jejímu muži.

"Já tady nehraju žádnou roli. Je to mezi Renatou, Ondřejem a Jakubem. Nějaké věci samozřejmě vím a ventilovat je nebudu. Pokud má Ondřej tendenci toto téma opakově vytahovat, asi tam nebude něco v pořádku. Z čistě selského rozumu si říkám, že když má problém třeba rok a pořád s tím není srovnaný, má potřebu to řešit mediálně, není to úplně normální a asi tam něco je," řekla Super.cz Eliška.

"Ať si Renča sáhne do svědomí. Mají si to vyříkat oni dva, oba ať si sáhnou," dodala Bučková.

Reklama

Další články

Načítám