Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Ondřej Novotný zanedlouho opět opustí na více jak dva měsíce svoji manželku Renatu Langmannovou (37) a odletí na exotické Filipíny. Dostal nabídku opět moderovat reality show Robinsonův ostrov.

"Těším se na to jak malý dítě, kterému vrátili hračku. Těším se na to i proto, že druhá řada vůbec neměla být, všichni to odpískali, a nakonec to mělo super čísla. Byly tam super casty, teď máme za sebou první kolo castingů. Jsem nedočkavý, odlétáme za chvíli," řekl Super.cz Ondřej na zahradní párty světového módního domu Tory Burch.

Ondřejovi se během první řady nevyhnula řada nemocí. Kromě úpalů se mu do nohy také dostaly pouštní blechy a pod kůží nakladly vajíčka. Odletí tentokrát připravenější? "Na to se nedá připravit, zase budou nemoci, zase budou breberčičky," vysvětlil moderátor.

Renata Langmannová je ráda, že se jejímu muži daří. "Hrozně mu to přeju, jsem ráda, že to bylo úspěšné a bude se to opakovat, že ty breberky nebyly nakažlivý. Ondřej několik let toleroval moje odlety za modelingem, tak teď je řada na mně," dodala Langmannová.

Reklama

Další články

Načítám