Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Českou Miss 2006 už na českých módních molech moc nevídáme, obzvláště na přehlídkách plavek a spodního prádla. Renata Langmannová (37) totiž pracuje převážně v zahraničí. Proto jsme byli překvapení, když na takovou nabídku kývla.

"Přemluvili mě, a tak jsem se vyhecovala. Pravděpodobně to bylo dneska naposledy a po hodně dlouhé době. Zase jsem měla takovou motivaci se hodit do správné formy. Za čtrnáct dní jsem shodila tři a půl kila. Chodila jsem běhat, na box a na jógu. Snažila jsem se z toho vytřískat maximum," popsala nám přípravu na přehlídku Renata.

"Hlavně jsem měla strach z toho, aby potom nevyšly nějaké špatné obrázky a abych z toho vyšla dobře. A musím říct, že celá ta přehlídka byla příjemná, potkala jsem holky, se kterými jsem dřív předváděla, anebo naopak nové holky, které jsou momentálně v kurzu. Byl to hezky strávený den," pochvalovala si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám