Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro známé osobnosti, ženy obzvlášť, je jejich tělo a celková vizáž pracovním nástrojem. Když se jim tedy přihodí nějaká nehoda u kadeřníka, bývá to většinou pořádná pohroma.

Své o tom ví třeba Renata Langmannová (37). „Když jsem fotila reklamu na barvu na vlasy, tak mi slíbili, že mi nechají stejný odstín, který jsem měla původně, ale po šesti hodinách odbarvování jsem měla úplně bílou hlavu. Než jsem to zpřírodnila a dostala do podoby, jak to vypadá teď, tak mi to trvalo asi pět let,” svěřila se se svou špatnou zkušeností Česká Miss 2006 a jedním dechem dodala: „Vybrat si správného kadeřníka je pro mě základ k tomu vypadat dobře.”

Své si díky profesi modelky zkusila i Pavlína Němcová. „V rámci mé kariéry mi kadeřníci na hlavě vytvářeli spoustu bizarních věcí, které se mi osobně nelíbily, ale oni byli spokojení. Samozřejmě to patřilo k profesi, kterou jsem dělala,” říká topmodelka.

To Michaela Maurerová si za své vlasové eskapády může trošku sama. „Mám občas bláznivý nápady, když přijdu v euforii z večírku. Jednou jsem si vytvořila pověstnou Digiinu (Digi - postava kadeřnice ze seriálu Ulice, pozn. red.) ofinku, kterou jsem dlouho nechávala dorůst. Někdy k těmto bláznivým nápadům používám kamarádky, které v ruce držely tak maximálně nůžky na stříhání papíru,” směje se Maurerová, která má tolik odvahy, že o své vlasy nechává pečovat dokonce i sedmiletou dcerku Magdalénku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám