Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve středu čeká diváky velké finále Survivoru. Ještě před ním si ale jeho moderátor Ondřej Novotný (46) střihl moderaci jiné reality show, finále soutěže krásy Miss Czech Republic. A vypadalo to, že chvílemi ztrácel orientaci, kde se zrovna nachází. Krásky opravdu neměly v zákulisí kmenovou radu, o níž na jevišti mluvil.

"Myslím, že je to teď aktuální téma, a byly tam dva momenty, kdy jsem to zmínil, což mi za dvě hodiny přenosu nepřijde moc," řekl Super.cz a my jsme ho upozornili, že zmínek bylo víc. "Možná byly tři, jak říkáte, ale nebudeme se o to přít. To téma je živé, ve středu je finále a na zkoušce jsme to s režisérem probrali a přišlo nám to OK, protože to má do určité míry společné momenty," doplnil Ondřej.

On sám má doma královnu krásy z roku 2006 Renatu Langmannovou (37), která prý na to, že se její muž pohybuje mezi modelkami, nežárlí. "Ví, jak to spolu máme a že ona je moje jediná Miss," krčil rameny.

Pobavili jsme se i na téma, co by si chtěl Ondřej po moderování tak velkých soutěží ještě zkusit. A docela nás překvapil. "Bavilo by mě být v nějaké show porotcem, protože už se cítím na to, že bych byl schopný k tomu něco říct. Byl bych takový ten drsný. A pak by mě bavila nějaká výzva, což je pro mě třeba tanec, protože tančit vůbec neumím. A rád překonávám sám sebe," prozradil, že taková StarDance by byla něco pro něj.

Reklama

Další články

Načítám