Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spousta známých krásek si nenechala ujít představení nové kolekce, na níž švédský módní řetězec spolupracoval se slavnou značkou Thierry Mugler. A velká část z nich modely také oblékla. Nejodvážnější byla bezesporu moderátorka Zora Hejdová (33). Silikonové poprsí se jí dralo z dekoltu obepnutých minišatů.

Mini vládne ostatně celé kolekci, své dokonalé postavy, obě po dvou porodech, předvedly modelky Zuzana Stráská a Kristýna Schicková v šatech s rafinovanými průsvity. Celé tělo odhalila v průsvitném modelu také zpěvačka Radka Pavlovčinová (35). Nožky ukázala i Dara Rolins (51), Renata Langmannová (37) anebo Nikol Moravcová (36).

Velmi odvážný kousek oblékla také návrhářka Debbie Brown. Té byla vidět celá prsa, jen bradavky si přelepila nálepkami ve tvaru srdíček. Prostor pro fantazii nenechala ani další návrhářka Vanda Janda, která oblékla overal, který připomínal druhou kůži.

Na všechny modely se podívejte v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám