Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sebevědomí jí nechybí a také není důvod, proč by mělo. Šansoniérka Renata Drössler (60) sice oslaví za necelé dva roky šedesátku, ale je to pořád kočka. Nebojí se ukázat tvář bez make-upu a tělo v bikinách.

Zpěvačka vyrazila po dlouhé době na dovolenou, s manželem se rozhodli pro exotickou Srí Lanku. Pobyt si pochvalovala, i když vál silný vítr. "Moře bylo spíš na plachtění a ne na plavání," připustila Renata, která si volno zasloužila. Prožila náročné období, kdy doslova slezla hrobníkovi z lopaty, když jí loni vyoperovali obří cystu. Navíc jí zemřel tatínek a v rodině byly i další zdravotní problémy.

Původně focení v bikinách neplánovala. "Ale nakonec jsem se vykašlala na plavky v celku," smála se zpěvačka, která o svoji kondici a postavu pečuje pravidelným cvičením. "Cvičím, protože se jednak bojím, že bych se nevešla do kostýmu Marlene Dietrich, a pak už je taky člověk ve věku, kdy trochu cvičit musí, aby ho nic nebolelo," řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám