Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říkají jí česká Marlene Dietrich, ale pár let před šedesátkou změnila zpěvačka Renata Drössler (60) žánr. Stává se z ní rockerka. "Téměř v důchodovém věku, kdy bych měla jít spíš na TV Šlágr," smála se při rozhovoru se Super.cz, kdy nám přiblížila, jak vlastně její nový projekt vznikl.

"Já ráda experimentuju a nebráním se novým věcem. Možná jsem trochu opožděná, takže jsem až před čtyřicítkou porodila druhou dceru, v padesáti nafotila akty, ve dvaapadesáti si dala rovnátka, pak jsem se vdala," krčila rameny.

K rocku se dostala vlastně náhodou. "Řekla jsem si, že je potřeba udělat nové písničky a kamarádovi jsem dala texty, které jsem napsala pro šanson, aby složil hudbu. Trvalo to rok, žádný nevznikl, až jsem mu dala volnou ruku, aby složil, co ho baví. A na druhý den byla hotová první písnička, rocková. A tahle vznikly i další, až jsem se rozhodla vydat rockové album," svěřila.

K první písni s názvem Proč právě teď už si můžete pustit i videoklip, kde je Renata úplně jiná, rockerka celá v kůži. "Já se tedy v kůži cítím vždycky dobře, proto si všichni myslí, že jsem hodně dominantní žena. Chybí mi jen bičík. Ale hlavně jsem se k ničemu nenutila, vždycky dělám jen to, co mě baví," míní.

Zpěvaččinu novou polohu přijalo i její publikum, naopak získala i nové fanoušky. "Takže ze mě bude asi taková rocková babička. Tedy ve skutečnosti ještě babička nejsem, i když mám dvě velké dcery. Říkám si, že už by se mi asi i tahle role líbila," uzavřela s tím, že na Den matek chystá další videoklip k písni Tobě právě o lásce matky a dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám