Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šansoniérka Renata Drössler (60) umí překvapit. O tom, že se za své tělo nemusí stydět, nás přesvědčila již několikrát, ovšem doposud se na odvážných snímcích chlubila převážně svýma dlouhýma nohama. Při focení pro návrhářku Alenu Wilson ale ukázala i svá ňadra v celé kráse oblečená pouze do hedvábné, zcela průsvitné halenky!

Focení na letišti v Hradci Králové si zpěvačka užívala. "Těšila jsem se na to. Alena umí pěkně oblíknout, takže moje míry ještě vypadají docela modelkovsky, i když věk už se obléká hůř," smála se Renata, které ovšem sebevědomí nechybí. Může za to ostatně i to, že je zamilovaná, a prozradila, že se dokonce za svého přítele Martina v březnu tajně provdala.

Vdávala se v Alenině modelu. "Nebyly to klasické bílé šaty, myslím, že ten věk už tomu nenahrává, s partnerem jsme už také oba manželstvím prošli. Zvolili jsme jednoduchý černobílý outfit. Já měla bílou halenku, kterou mi Alena šila na vystoupení, a k tomu dlouhou černou sukni, partner smoking," vyprávěla nám Renata, která po dohodě s manželem svatební fotky neukazuje, ale pochlubila se aspoň snubním prstenem.

"Prstýnek je úplně obyčejný, ale manželství neobyčejné," míní. Příjmení si nezměnila. "Jsem pořád Drössler a stále budu. A doufám také, že pořád budu vdaná. Věřím tomu, protože i ve starším věku může být velká láska," dodala zpěvačka, která má za sebou velmi rušné období.

"Měla jsem premiéru jednoho mého recitálu, hned na druhý den jsem se vdávala, pak jsem začala balit kufry, protože jsme se stěhovali. Do toho mě jeden z muzikantů s radostí objal a naštípnul mi žebro, takže trochu hůř dýchám. No a zanedlouho pojedu do Varšavy točit hlas královny a ježibaby ve Sněhurce na ledě. A mezitím mám tohle focení mezi krásnými létajícími stroji. Rozhodně se nenudím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám