Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ať už se potkáme kdekoliv, většinou se téma našeho hovoru dostane k jejím nohám. Zpěvačka Renata Drössler (60) své dlouhé nožky totiž ráda ukazuje. Ať už při vystoupeních, anebo na profesionálních fotografiích. Není divu, že se stala objektem zájmu fetišistů, od kterých má tolik nabídek, že by mohla pověsit zpěv na hřebík.

A vypadá to, že to hned tak neskončí. I fotky k novému projektu, které nám ukázala, když jsme se potkali v Trutnově na soutěži Česko zpívá, kde byla v porotě, opět poukazují na tenhle její klad. "Já si říkám, že můžu být ráda, že v tomhle věku můžu ukazovat aspoň ty nohy," smála se sympatická Renata.

Ta sice zpívá šansony a fanoušků má dost, klidně by se ale mohla živit nohama. "Naposledy jsem dostala nabídku od pána, který by mi za to, že mi může nohy namasírovat, chtěl zaplatit pět tisíc korun. A další mi zase chtěl dělat domácího otroka za patnáct tisíc. A dokonce by i uklidil, tak by to bylo dva v jednom," vyprávěla Renata, že by si díky takovým nabídkám mohla přijít měsíčně na desítky tisíc.

"Je to samozřejmě lichotivé, ale zpěv mě zatím uživí. Na druhou stranu si říkám, že kdybych jednou, nedej bože, přišla o hlas, tak je tady tahle možnost. Ale doufám, že to nebude potřeba. Nicméně nejsem puritánka, tak jsou mi tyhle nabídky docela milé, i když je odmítám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám