Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Se svou postavou vysokou sto osmdesát centimetrů patří mezi naše nejvyšší zpěvačky, možná má i nejdelší nohy, které i po padesátce velmi ráda ukazuje! Řeč je o šansoniérce Renatě Drössler (60), která nedráždí jen svým zpěvem, ale i ženskými zbraněmi.

Sama subreta, která pravidelně vystupuje v muzikálech a ztvárňuje například Marlene Dietrich, přiznává, že muži na její dlouhé nohy reagovali vždycky pozitivně.

Po poslední reportáži na Super.cz, kde se ukázala v sexy punčoškách jí několik nových věrných fanoušků zase přibylo. „Ozvalo se několik pánů, jejich přání a tužby byly velmi specifické. Pobavilo mě to,“ usmívá se tajnosnubně zpěvačka a po malém zaváhání prozrazuje víc.

„Jeden pán mi složil poklonu, že mám nejhezčí nohy, v dobré víře jsem jej pozvala na koncert. Přišlo opět vyznání, kdy se pán vyznal, že by mi chtěl mé nohy masírovat při sklence dobrého vína. Aniž bych odpověděla, dostalo se mi od něj posléze i dalších intimních vyznání, které opět směřovaly k nohám,“ směje se zpěvačka, která má přítele Martina a je dle svých vlastních slov šťastně zadaná.

Další ze zpěvaččiných z obdivovatelů šel ve svém počínání ještě dál a prakticky se Renatě nabídl jako otrok a domácí sluha. „Jeden z fanoušků se mi zase nabídl na pravidelný úklid bytu s tím, že si mohu sama určit podmínky. Touto cestou musím poděkovat za nabídku, ale zatím jsem plně soběstačná,“ směje se zpěvačka, která bude brzy vydávat nové cédéčko autorských šansonů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám