Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Renata Drössler (60) oslavila 53. narozeniny a začala na sobě pořádně pracovat. Kromě dřiny v posilovně, aby si udržela svoji skvělou postavu, se rozhodla zapracovat i na svých zubech. Nechala si nasadit rovnátka.

"Odhodlávala jsem se dlouhá léta. Jdu příkladem ženám po padesátce," řekla Super.cz s úsměvem Renata. "Moje dcery mají krásné zuby, tak jsem si řekla, že s tím musím něco udělat, aby mi ostatní věřili, že jsou to moje děti. Jsem na ně hrdá," vysvětluje Drössler.

S rovnátky se rychle sžila, jen její fanoušci v prvních týdnech  po nasazení na jejích koncertech asi příliš nadšení nebyli. "Nešišlala jsem, spíš jsem byla hodně plivající. Ze začátku to bylo dost tristní a bylo mi líto těch, co seděli blízko. Měli nakropeno," smála se.

Nadále pečuje o svoji postavu. "Cvičím, snažím se cvičit doma a začala jsem taky chodit do posilovny s trenérem. V určitém věku je žena jak staré auto - trvá to, než to auto naskočí," dodala na párty muzikálu Antoinetta - královna Francie, který slaví 100. výročí.

Renata vystoupí na jubilejním přestavení 25. června na zámku Konopiště, kde se Antoinetta poprvé ukáže na open air scéně. Své oblíbené šansony bude zpívat v Salmovské literární kavárně už zítra večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám