Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Renatu Drössler (60) pomalu vidíme častěji na fotografiích než na pódiu. I tentokrát jsme se potkali na křtu diáře fotografa Jakuba Ludvíka, v němž též najdeme Renatiny snímky. A nespolupracovala s ním poprvé. "To už bylo hodně dávno, když mě poprvé fotil," vzpomínala zpěvačka a fotograf dodal, že nohaté blondýně tenkrát bylo asi patnáct.

Renata čas od času nafotí nějaké odvážné fotky, čím je starší, tím častěji. Chystá se snad "na stará kolena" prorazit ve fotomodelingu? "Asi jsou ty fotky vidět víc než zpívání. Otevřete si internet a hned to na vás vyskočí. Zatímco na zpívání se musíte zvednout, přijít, udělat si čas. Asi proto jsem vnímána víc jako ta, která fotí, než ta, co zpívá," myslí si zpěvačka, která na křest diáře dorazila s pánským doprovodem, o kterém toho moc prozradit nechtěla. "To víte, že člověk nechce být sám, a když někoho potká a je to příjemné. Proč ne," mlžila.

Tak jsme raději převedli téma na její dcery, starší už je osmadvacet, mladší čtrnáct. "Nemůžu si na ně stěžovat. Mám skvělé holky, ta starší už je skutečně taková moje kamarádka. Mladší je introvertnější, ale taky se ji snažím přesvědčit, aby byla moje kamarádka, protože pak se o ní mnohem víc dozvím," usmívala se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám