Hlavní obsah
Článek

Šansoniérka Renata Drössler (60) před časem rozvířila vody českého šoubyznysu projektem Znovuzrozená, kdy v rámci svého výběrového dvojalba nafotila sérii působivých aktů. „Focení bylo na jednu stranu jednoduché v tom, že jsem moc nemusela řešit, co si obléknu. Jinak to je ale vždy zásadní otázka, jak při podobných produkcích, nebo samozřejmě i při mých vystoupeních", říká představitelka Marlene Dietrich z pražského Divadla pod Palmovkou.

„Oblečení samozřejmě neřeším ani ve hře Edith a Marlene, tam máme kostýmy mimochodem stejné už patnáct let - tak dlouho totiž představení hrajeme. Tedy pokud zrovna nejsou povodně, ty se divadla dotkly vždycky,“ popisuje osud libeňské scény zpěvačka.

„Módu mám moc ráda, i když při mé výšce 180 centimetrů je s ní někdy trochu problém,“ říká matka dvou dcer Natálie a Karolíny. Starší Karolína je ale naštěstí uznávanou módní stylistkou, takže své matce samozřejmě s oblékáním podle nejnovějších trendů občas pomáhá.

„V duchu módy jsme nafotografovaly i sérii snímků, kde se Karolína coby stylistka pěkně vyřádila. A moc nás to bavilo," uzavírá vyprávění zpěvačka, která připomíná spíše dvojče než mámu své starší dcery. Na blížícím se úterním šansonovém recitálu v pražské Salmovské literární kavárně prý ukáže svůj nejnovější model, který si nechala výjimečně ušít na míru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám