Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Renata Drössler (60) před časem rozčeřila české mediální vody hodně odvážnými akty, které se rozhodla nafotografovat na prahu své padesátky. Ty se navíc staly obrazovým doprovodem jejího výběrového dvojalba Znovuzrozená, které se skvěle prodává.

„Od té doby musím neustále odpovídat na otázku, co dělám se svou postavou, že vypadá tak, jak vypadá,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která nám v nedávné minulosti ukázala své pružné tělo v bikinách a tvář bez známek make-upu.

„Mám výhodu genetického základu, to je dar od Boha, za který jsem moc vděčná. Ale samozřejmě, nic není zadarmo, takže se snažím tělo trénovat, aby nestárlo tak rychle, jako já,“ dodává představitelka Marlene Dietrich z pražského Divadla pod Palmovkou.

Renatu si pod svá trenérská křídla vzala uznávaná trenérka Šárka Konvičková, která je mimochodem někdejší finalistkou celostátní soutěže Miss Fitness. „Šárka zná postupy, ke kterým se hned tak nedostanete. Vedle cvičení mi navíc poradí, jak se správně stravovat. Zná i procesy mezi nebem a zemí, které máme často tendenci opomíjet,“ chválí známou fitness guru zpěvačka, která už toto úterý představí v kultovní Salmovské literární kavárně své šansonové Divadlo písní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám