Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Renata Drössler (60) je mezi příznivci šansonu nazývána Černým motýlem především proto, že už roky vystupuje v černých barvách, tedy hlavně v černé tóze, která evokuje motýlí křídla. Teď ale objevila i jiné barvy.

"Všechno se mění. I když letos oslavím padesátku, začínám žít vlastně nový život. A právě s ním přišla do mého šatníku i bílá barva,“ komentuje své zbrusu nové fotky v bílých barvách Renata, která nejdříve nafotila dráždivé akty a nedávno předvedla své pružné tělíčko jen v bikinách a tvář bez známek make-upu.

"Jsem z té změny nadšená. Věřím, že i barvy, které oblékáme, souvisí s naší vnitřní náladou,“ dodává. S výběrem modelů určených pro fotografování pomáhala zpěvačce navíc její dcera Karolína, která je uznávanou módní stylistkou. Kromě práce pro společenské magazíny se živí i jako reportérka pro módní magazín na jedné z televizí.

"Karolína mi navíc coby módní expertka poradila, že bílá barva je ta nejlepší volba. Bude prý totiž hitem nadcházející sezóny,“ říká Renata Drössler, která v bílé barvě poprvé přivítá i se svými šansony fanoušky na scéně pražské Salmovské literární kavárny již tento pátek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám