Hlavní obsah
Článek

Říká si Černý motýl českého šansonu a už přes deset let zpívá Marlene Dietrich ve hře Edith a Marlene v Divadle pod Palmovkou. Renata Drössler (60) na prahu padesátky mění svůj život od základu: rozvedla se, zařídila si nové bydlení pro sebe i své dcery a dle jejích vlastních slov nastává čas, kdy se chce věnovat i sama sobě.

"Možná i proto mne oslovil renomovaný kosmetický salon v Benátkách nad Jizerou, kde žiju. Vybrali si mne coby tvář nové technologie čištění pleti," komentuje herečka a zpěvačka sérii exkluzivních fotografií, které pro salon nafotila. "Technologie hloubkového čištění pleti je fantastická v tom, že výsledek můžete pozorovat už po prvním ošetření. A navíc zařízení, kterým kosmetička pečuje o vaši pleť, může sbalit do kufříku a jet za mnou i domů, což skvěle šetří čas," pochvaluje si nadstandartní péči VIP klientka.

"Kromě obličeje se v salonu starají ale například i o mé nohy - procedura, při které je ponořím do akvária plného rybiček garra rufa, se mi moc líbí. Je to velmi příjemné, nechat se jemně okusovat," směje se neobvyklé kůře šansoniérka, která kromě natáčení seriálů Cirkus Bukowsky či Nevinné lži pro Českou televizi připravuje svůj vlastní recitál, který proběhne už na tento pátek 21.září v Salmovské literární kavárně v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám