Hlavní obsah
Článek

Šansoniérka Renata Drössler (60) je ženou činu a rozhodně se nestydí. Dokázala to nejen svými odvážnými akty, které nafotila v padesáti letech jako součást výběrového dvojalba Znovuzrozená. Na lednové dovolené se bez ostychu i skrupulí ukázala v bikinách a navíc také bez známky make-upu a podprsenkou pod šaty.

A protože na dovolenou vyrazila s fotografkou, vznikly další hodně povedené fotografie. „Vlastně jsme jely jen tak relaxovat a navštívit několik buddhistických památek, zkuste ale jet na dovolenou s fotografkou. Objektivu a zvláštním požadavkům prostě neuniknete,“ vzpomíná zpěvačka, která se zanedlouho objeví i v jedné z rolí televizního cyklu Nevinné lži.

"Samozřejmě jsem musela do moře v šatech, které se ale zdály fotografce suché trochu nudné. Takže jsem je namočila,“ popisuje vznik rajcovních fotografií Renata.

"Naše focení bylo navíc zábavou pro večeřící hosty osady, ve které jsme na ostrově Koh Jum bydlely. Chtěly jsme využít západu slunce, který byl přesně v době večeře. Nejlepší místo na pořízení fotek bylo navíc přímo před výhledem z restaurace," dodává Renata, která se po návratu z dovolené vrací opět do pracovního kolotoče.

Už tohle pondělí 25. února zpěvačka šansonů ryze hegerovského typu přivítá všechny posluchače na svém komorním recitálu v Salmovské literární kavárně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám