Hlavní obsah
Článek

České šansoniérce a herečce polského původu Renatě Drössler (60) se před časem splnil sen mnoha dívek a dam. Osobně se setkala s Kabirem Bedim, představitelem legendárního Sandokana, kterého očarovala svým půvabem i zpěvem.

„Náš generální konzulát v Indii pro mne a mou kapelu P.R.S. uspořádal takové menší turné po indických metropolích. Kromě Chennay a Aurangabadu jsme dvakrát vystoupili i v Mumbayi, kde jsem se s Kabirem setkala. Seděl v první řadě se svou půvabnou přítelkyní a podle slov organizátorů si prý sám řekl o lístky. Kdysi totiž navštívil Prahu, takže si chtěl připomenout své oblíbené město třeba i prostřednictvím mých šansonů,“ řekla Super.cz Renata.

„Překvapil mne svou výškou, na Inda to bylo opravdu neobvyklé,“ vzpomíná Renata Drössler, která v Divadle pod Palmovkou vystupuje v roli Marlene Dietrich ve hře Edith a Marlene. „Podobné turné jsem kdysi absolvovala například po Slovinsku, kam jsem se letos vrátila, abych tam nafotografovala sérii uměleckých aktů. Ty budou zanedlouho součástí letního charitativního projektu Noc s hvězdami na hradě Houska,“ prozradila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám