Hlavní obsah
Článek

Studentka DAMU Sára Rychlíková získala první velkou hereckou příležitost v seriálu 1. Mise. Od té doby se jí naskytlo hned několik rolí, ať už ve filmu nebo seriálu, a zdá se, že má tahle krásná brunetka v kariéře dobře našlápnuto. Rodiče ovšem z výběru jejího povolání nebyli úplně nadšení.

„Myslím, že u nás doma nikdo nečekal, že udělám přijímačky na DAMU. A když jsem je udělala, bylo ticho,“ svěřila v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Takové reakce od svých nejbližších patrně nečekala. „Mamka řekla: Hm, to je hezký. Děda povídal, že se oběsím, až nebudu mít práci. A babička říkala: Sárinko, vždyť z tebe bude prostitutka!“ směje se herečka, která bere rozpaky své rodiny s humorem.

Přestože Sára působí velmi sebejistě, jsou momenty, kdy se na place necítí ve své kůži. Nervózní je především z intimních scén. „Stydím se někoho líbat, svlékat se, svádět,“ říká. Na škole jí přitom svádět učila herecká hvězda Regina Rázlová (76).

„Jednou jsem měla svádět svého partnera, říkala mi, že na mně leží Brad Pitt, ale ona ho tam pořád neviděla. Křičela na mě: Leží na tobě tři Bradové Pittové! Po třech to možná vyšlo. Takže já k vyjádření emocí potřebuji tři Brady Pitty, pak už je to dobrý,“ vzpomíná na lekce milostných scén brunetka.

Ve vojenském seriálu na Primě ztvárňuje lékařku Mariku Klocovou a k této profesi má blíž, než by se mohlo zdát. Kdyby se totiž nedostala na DAMU, zkusila by medicínu. V dětství si přála být patoložkou, od toho ale v dospělosti upustila.

Reklama

Další články

Načítám