Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Známá herečka prožívá jednu zdravotní komplikaci za druhou. Regina Rázlová si po boji s plicní embolií způsobila zranění nohy. Přesto své publikum nezklamala a představení dohrála do konce.

Stačil jeden nešťastný pohyb a Regina v Divadle Ungelt pocítila bolest. „Během představení jsem se na jevišti ohnula pro rekvizitu a ucítila jsem, že je zle. Hned jsem věděla, že jsem si v noze něco musela utrhnout. Na druhou stranu jsem nechtěla zklamat diváky, kteří si koupili lístky, tak jsem s vypětím všech sil zvládla dohrát,“ popsala herečka nepříjemnou událost deníku Aha!

Po představení Miss Dietrich lituje byla Rázlová převezena do nemocnice, kde zjistila, že má utržený stehenní sval. I když by měla odpočívat, téměř sedmdesátiletá herečka se chce brzy opět postavit před publikum. „Ležela bych sice ráda, ale nemám to srdce zklamat diváky, kteří se chystají na Karlštejn na letní představení Noc na Karlštejně a já tam hraju bez alternace paní Ofku. Přes den jsem tak o francouzské holi, večer ji odhodím a vystoupím před diváky jakoby nic,“ dodala Regina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám