Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Regina Rázlová (76) se objeví v další divadelní roli. V Divadle Ungelt si zahraje jednu z hlavních rolí v nové hře nesoucí název Mezi úterým a pátkem.

Regina bude hlavní hvězdou nové hry, která bude o manželském trojúhelníku. Jejího manžela si zahraje Milan Hein a jeho milenku Jitka Čvančarová (46). A právě věkově nevyvážené vztahy herečka v reálném životě nechápe.

„Média nám nastolila takový názor, že vztah staršího muže s mladší ženou je strašně fajn. Ale v těch konečných důsledcích to taková pohádka není. Lidé by si měli uvědomit, že tyto páry dělají ze svých čerstvě narozených dětí budoucí sirotky. Mít v osmdesáti dítě s mladičkou milenkou je podle mě nezodpovědné a bohužel naše společnost se tváří, že je to v pořádku,“ rozohnila se Rázlová na tiskové konferenci v Ungeltu.

Nepřímo se tak pořádně navezla například do čerstvého otce, režiséra Jiřího Menzela (†82). Tomu v lednu porodila jeho manželka Olga dceru Evičku. Otcem se v pokročilém věku stal také Karel Gott (†80). Druhou dceru Nelly Sofii Ivana Gottová přivedla na svět, když bylo Karlovi 68 let.

„Dobře, celebrity možná jsou finančně zabezpečené a tyhle své potomky uživí. Normální lidé je ale mají za vzor a tohle jejich chování přebírají. Co potom s těmi dětmi bez tatínků a bez finančních prostředků bude?“ ptala se řečnicky Rázlová.

Reklama

Další články

Načítám