Hlavní obsah
Článek

Dcera hollywoodských hvězd Reese Witherspoon (48) a Ryana Phillippa (47) Ava Phillippe (22) před několika dny zodpověděla instagramové dotazy fanoušků. Když se jí zeptali, jestli preferuje muže, nebo ženy, řekla: „Přitahují mě…lidé!“

To doplnila větou: „Pohlaví je jedno.“ Její vyjádření vyvolalo u sledujících pozdvižení. Krásná blondýnka nyní dokonce promluvila k haterům, kteří jí začali nadávat.

„Jen bych vám ráda připomněla, že zablokuji každého, kdo se pod mými příspěvky hodlá vyjadřovat bigotně a nenávistně. Na mém profilu není místo pro kruté a nenávistné projevy a já hodlám udělat vše, co je v mých silách, aby to tak zůstalo. Mír a lásku všem,“ vzkázala Ava.

Nezmínila sice žádné konkrétní hejty, vzkaz zněl ale celkem jasně. Ava aktuálně randí s Owenem Mahoneym. Vztah zveřejnili v roce 2019.

Ava se vůči svým fanouškům snaží být co nejsdílnější, ale laskavost a dobré mravy jsou pro ni na prvních místech. „Navenek jste krásní, jenom pokud jste krásní uvnitř a chováte se k ostatním dobře,“ uvedla v jednom z rozhovorů pro Daily Pop.

Ava je nejstarším potomkem oscarové herečky a jejího bývalého manžela, mají spolu ještě syna Deacona (18). Se svým současným manželem Jimem Tothem má pak Reese ještě osmiletého syna Tennesseeho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám