Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Ryan Phillippe (46) má s Reese Witherspoon (48) dvě děti. Dcera Ava je naprostou kopií maminky a syn Deacon se velmi podobá svému otci. Dokonce mají stejnou figuru.

Hrdý otec vystavil sebe a svého syna na nových snímcích na Instagramu nahoře bez. Pánové si vyjeli na výlet do Nového Mexika, kde si užívali přírodních krás v parku McCauley Warm Springs.

Deacon Phillippe už za pár týdnů oslaví osmnácté narozeniny, přičemž ty minulé trávila rodina společně. Na oslavě byl jak Ryan, tak Reese. Bývalí manželé se rozešli už v roce 2006 a jejich rozvod byl finalizován v roce 2008.

Witherspoon a Phillippe se seznámili na hereččiných 21. narozeninách a poté spolu hráli ve filmu Velmi nebezpečné známosti. Krátce po premiéře se vzali a brzy se jim narodila dcera Ava. O čtyři roky později se narodil Deacon, který už si dlouho rodinné idylky neužil. V jeho třech letech se kolem Ryana objevily fámy, že svou ženu podvádí.

Pár o tomto incidentu nikdy veřejně nemluvil a vychází spolu dodnes v dobrém. Reese je už deset let vdaná za Jima Totha a její bývalý muž o svém soukromí tolik nemluví. Jeho vztah s kolegyní Abbie Cornish, se kterou začal randit po odluce s Reese, se rozpadl v roce 2010. S ní má dceru Kailani Merizalde Phillippe-Knapp, která se narodila až po jejich rozchodu.

Později měl ještě další přítelkyně a dvě jej hnaly až na policii. Jedna ho obvinila z harašení po zprávách a další z fyzického napadení. Sám Ryan k tomu tehdy veřejně řekl: „Byl jsem vychován v ženské domácnosti, kde byla ženská práva a feminismus vždy na předních místech,“ přičemž dodal, že je kauzou znechucen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám