Hlavní obsah
Článek

Reese Witherspoon (48) byla pozvaná na akci spojenou se žebříčkem magazínu Hollywood Reporter Women in Entertainment. A na červeném koberci zapózovala rovnou s celou rodinou. Děti Ava (20) a Deacon (16), jež má s hercem Ryanem Phillippem, vypadaly dokonale. Nechyběl ani hereččin současný manžel Jim Toth.

Reese se stejně jako její kolegyně ze seriálu Morning Show Jennifer Aniston zařadila mezi top 100 nejvlivnějších žen zábavního průmyslu. Obdržela cenu Sherry Lansing Leadership Award a během děkovného projevu apelovala na ženy, aby se nebály častěji říkat nahlas, co mají na srdci. „Pošlete e-mail jako první. Prolomte ticho v místnosti, ptejte se jako první. Probuďte v sobě dračici a udělejte něco,“ vyzvala.

Reese v rozhovoru pro Hollywood Reporter také uvedla, že jí před castingem na legendární roli Pravé blondýnky manažer řekl, že se musí obléknout víc sexy. Roli navíc málem nedostala, protože prý působila jako dračice. Proto přirovnání použila i v děkovné řeči.

"Pamatuji si, že jsem seděla v místnosti plné mužů, kteří mi kladli nepříjemné otázky například ohledně mého nedokončeného vzdělání. Bylo to dost protivné," popsala proces, který nastartoval její kariéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám